BB-Jessica



HAHAHAHAHA
Måste erkänna att jag skrattade rakt ut när jag såg detta,
men.. SÅ kul var det kanske inte.


Update: JO, det var det fan. HAHAHAHA

Dag 21 – Fem bilder från ett minne 2011

Jisses. Jag får sådan beslutsångest när det gäller sånt här, haha. Vilket av alla minnen ska jag välja liksom? Studenten, balen, Strömstad...? Nä, tror faktiskt att jag tänker välja en lite mindre händelse i mitt liv. Balen och studenten kommer jag säkert ändå slänga upp en massa bilder ifrån så småningom, och Strömstad har ni ju redan sett här. Har ett väldigt fint litet minne från när jag och min gamla klass åkte till Göteborg förra våren och besökte TUR-mässan. Kan inte fatta att det bara var ett år sen!! Mysigt hade vi iallafall, och jag saknar faktiskt denna lilla grupp av drama-queens, knäppisar och finfina människor.



Vi träffade Spindelmannen!


Vi satt och snyggade oss i solen utanför mässan!


Vi åkte Segway, haha.. Grymt kul.


Jag lyckades lura med mig alla in på en bar för att shota Tequila Rose ;9
Tror det var kärlek vid första ögonkastet för allihop, haha..


När vi sedan kom hem till våran mysiga lilla lägenhet så var det ingen som ville sova än,
så vi gick ner till krogen som låg runt hörnet, körde sanning och konka och fick höra en
del roliga historier av våran lärare Madde, haha :))

Positiviteten flödar...

Har precis vaknat efter en olpanerad powernap i soffan. Har varit så trött idag, trots att jag sov nästan tio timmar inatt. Håller på med verifikationer i Småföretagande, och jag kände mig som ett enda stort frågetecken när vi började med det förra lektionen. Tror dock att jag börjar förstå det nu, vilket ju vore himla bra eftersom vi har prov på det på måndag!! Hehe. På Samhällskunskapen fick vi idag slutresultaten av allas arbeten, ser verkligen fram emot att läsa igenom fem olika arbeten på ca 30 sidor, för att sedan ha prov på det. Eller inte. Men men, får väl glädja mig med att allt det här med grupparbete osv snart är över, för jag håller verkligen på att få krupp (som Emelie skulle sagt) på vissa i min grupp. Herregud alltså. Känner att positiviteten bara flödar nu, haha. För att väga upp får jag väl ta och berätta om min otroligt smaskiga middag jag åt när jag kom hem - TACOS!



Provade med fetaost till idag, riktigt gott!
(Och ja, jag är medveten om att ungefär halva tallriken består av sås..)

Dag 20 – Den här månaden


Hade min första vin- & spelkväll här i lägenheten, tillsammans
med Steffy, Jonis, Oboy, Dremmen och Rasmus.
Vi köttade även lite tacos innan allt satte igång ;)


Jag och Oboy hittade den här ensamma lilla stackaren i en busskur,
och följde med honom till Hällefors för två(?) mysiga dygn.


Jag levde typ på köttbullar och mos, haha. Så jävla gott!


Spenderade massor av tid med dessa knäppisar i skolan :)


Färgade håret liite ljusare. Och lite gulare, haha!


Var på IKEA med mamma och Lennart, och inhandlade lite nytt till lägenheten.


Fick för första gången användning av min balkong då vårsolen började titta fram :)


Unnade mig ett eget litet sportlov på fyra dagar, och åkte hem och träffade den här token.


Såg Degreed i Folkan, och hade en awesome kväll.. perfekt avslutning på den här månaden!

Bla bla bla..

Har städat i ordning lite här hemma, duschat, ätit matlåda och nu slagit mig ner framför TV:n. Top Model Sverige och Big Brother står på schemat, haha :) Sen ska jag nog försöka lägga mig ganska snart efter det. Viktigt att jag är pigg i morgon på Samhällskunskapen, ska nämligen planera för våran redovisning som vi har nästa vecka. Slog mig just att om en vecka så är jag klar med Småföretagande A, snacka om att det har gått fort! Najzzz.


Wonderful

Har precis kommit in efter en promenad i solen, och nu ska jag sätta
mig på ballen och plugga lite och lyssna på den här världsbästa låten:

Dag 19 – Detta ångrar jag

Hmmm... Jahapppp.. Ja, jag ångrar till exempel att jag inte köpte någon frukost idag när jag ändå var och handlade. (Fast kom på att jag inte hade pengar till det just då, så hade ju inte direkt något val heller, haha). Men.. Jag ångrar att jag..  Nä fan, kommer inte på något just nu. Gött.

Lördagsbilder























Something went wrong..

Förresten. I morse när jag skulle åka till skolan så körde bussen fel TVÅ gånger. WTF? Har aldrig i mitt liv varit med om att bussen har kört fel faktiskt. Haha, det var lite roligt. Man märkte liksom hur alla på bussen började undra varför den inte svängde där den brukar.. Men ingen sa något. Efter att vi åkt åt helt fel håll ett litet tag så säger chaffisen i mikrofonen "Chauffören här, har kört lite fel så måste vända bussen" Haha, stackarn. Sen när vi kommer bort till hållplatsen där jag brukar gå av så ska den köra in höger i en rondell, men fortsatte i stället bara rakt fram. Haha, tror han var rätt ny alltså. Verkade lite väl lost för att ha jobbat med det där hela sitt liv ;) Kan verkligen tänka mig känslan när man inser att man är på väg åt helt fel håll liksom, haha. Men men, jag kom fram till skolan i tid iallafall, haha.

2012-02-27

Har haft en jättebra helg! I lördags åkte jag, Fille, mami och Lennart till Bångbro Folkan för att se Degreed som spelade där. Skitkul kväll verkligen, alltid roligt att träffa alla hemifrån. När det stängde där så vankades efterfest hos Jansson, och sedan tog jag taxi hem vid tre ungefär. Mådde som jag förtjänade dagen efter. Brukar verkligen Aldrig bli bakfull.. men livet kände visst för att ge igen för alla dom gånger jag sluppit. Jaja.. man är väl ganska orutinerad nu för tiden, haha! Iallafall så tog jag tåget till Örebro igår vid sju, sedan satt jag uppe och jobbade med samhällsarbetet till typ halv tre(!!!!). Inte konstigt att jag varit helt slut idag. Men men, har trots allt haft en ganska nice dag i skolan. Känns så hiiimla skönt att vi är klara med grupparbetet nu! Firade med lite god middag här i min ensamhet :)





(INGEN SÅS???? tänker ni. Får väl erkänna att det stog en
liten skål bredvid då, så ni inte tror att jag blivit sjuk.....)

How do you do?



Ge mig en sån här och ett gäng isbitar så lovar jag att jag är nöjd sen!

På tal om Coca Cola. Vet ni vad jag var med om här om dagen? Jo, en Väldigt stor kvinna (läs: kanske en av Örebros tjockaste människor) stog i kassan bredvid mig på ICA. I vanliga fall ser man en tjock människa och tänker "Hur kunde det gå sådär långt? Vad gör man för att bli så fet?" Men den här gången var det faktiskt så att jag fick syn på det som låg på rullbandet först, och tänkte "OJ, vem ska ha allt det där?" Där låg ca 10 flaskor cola, 2 burkar blandgodis, 2 chokladkakor och lite annat smått och gott. Plötsligt har jag fått svar på vad man gör för att bli sådär fet.. (inte helt otippat kanske) men en fråga återstår; Hur kunde det gå sådär långt?

Dag 18 – Mina Smeknamn

Annanas & Muffins är mina vanligaste smeknamn.
(Vill gärna ha beröm för mina otroliga skills i paint...)

2012-02-24

Idag hängde jag med Jullan till Linde. Hon hade hört av sin moster, som jobbar på en klädaffär där, att dom hade fått in trasiga jeans. Det var alltså anledningen till att vi åkte dit. Nu ska jag då lära er en sak allesammans; Våra föräldrar (för att inte tala om DERAS föräldrar) verkar inte helt hemma med det här med trasiga jeans. När vi anländer till affären så visar det sig att det som hon påstår vara ett par trasiga jeans, inte visar EN millimeter hud, utan är bara lite "skrubbade", om ni förstår vad jag menar. Tänkte bara vara schyst och berätta det, så att ni inte åker enda till Linde för att köpa ett par trasiga jeans uan ett enda hål i......

Jaja. Eftersom vi inte fann vad vi sökte så gick vi över till Mejk istället (ett lågprisvaruhus) som ligger alldeles bredvid. Gick lös på allt som luktade gott där inne en stund, tills vi insåg att det inte luktade någonting alls typ. Det är väl litegranna det som är grejen med ett lågprisvaruhus. Parfymerna är vattenbaserade, allt är gjort av plast och man får liksom vara glad så länge det varar med det mesta man köper där. Jag fick iallafall med mig några tomma canvastavlor, en palett och tre små toblerone. Kan väl säga som så att mitt shoppingbehov behöver mer än detta för att lugna ner sig.

Nu ikväll har jag och Fille varit över till pappa på middag. Åt världens godaste! Vet att ingen är intresserad av att läsa vad det innehöll (utom möjligtvis mamma) så jag tänker inte heller ta mig tiden att skriva ner det. Men gött vare!


Dag 17 – En bild som är från när jag var liten

En bild som är från när jag var liten.
Måste detta betyda att det är på mig?
Nää, låter inte som det va.



Plötsligt tänker man till en extra gång och ser vad det faktiskt är han sitter och läser. Underbart!

True story








Äta för att leva? Nej. Leva för att äta!

Slutade skolan lite tidigare igår och åkte med pappa hem! Tycker faktiskt att jag är värd några dagars sportlov ;) Åt middag hos pappa igår kväll, tillsammans med Fille. Köttbullar och mos, haha. Min nya specialitet. Hade matkoma i säkert en timme efter det, men det var det värt. Idag bjöd mami mig och Fille på lunch inne på den nya kinarestaurangen i byn. Det är inte allt för drygt att vara hemma kan jag ju lova. Hehe. Nu ikväll så har Jullan vart här en stund. Vi har nördat pussel, kollat på Det regnar köttbullar och så har vi ätit tomatsoppa med frikadeller(?). Måste erkänna att det lät väldigt läskigt innan jag hade smakat, och jag hade inte allt för höga förväntningar. MEN det blev en positiv överraskning faktiskt. Jag älskar positiva överraskningar.


Ja, alla som tror att ÄTA är det enda vi gör här. Ni har rätt. Det är pretty much det enda vi gör.
Jag klagar inte!!

Dag 16 – Mina ögon



änänäzzz

Har precis duschat, och sitter nu i handduk framför
TV:n och kollar på Top Model Sverige och äter ananas!



Myspys i vårsolen

Gick åt motsatt håll mot vad jag brukar, och kom till Karlslundsskogen, och "Karlslunds motionscenter" haha. Blev en liten runda i skogen, men eftersom jag inte är så hemma i dessa skogar än så vågade jag inte gå allt för långt. När jag kom hem igen så var jag fortfarande lika sugen på att känna på det fina vårvädret, så satte mig på balkongen och läste i min bok en stund. Räckte med mössa och ett par varmare strumpor för att inte frysa (ja, och byxor och tröja förstås) Hoppas att det håller i sig nu, så att all is och snö smälter bort också. Njuter varje sekund!






SOL <3

Guuud vilket härligt väder. Nu ska jag bege mig ut på en promenad. Får se vart jag hamnar, haha :)


Godnatt!

Har inte hänt mycket ikväll inte. Lagat mat, pluggat, kollat på BB och lite annat skit. Måste säga att jag är sjukt besviken på programmet "Mammor och minimodeller" som har hållt på ett tag nu. Ett sånt program behöver liite mer krydda för att vara tillräckligt underhållande. Tycker jag. Tror att det hade gjort sig bättre i USA, hehe. Nehepp. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Godnatt :)


You take me higher








Dag 15 – Låt jag lyssnar på när jag är ledsen, glad, peppad, kär

Ledsen:




Glad:


Peppad:




Kär:

Skola

Åkte som sagt hem till mamma igår på middag. Det bjöds på biffar, stekt potatis, broccoli och svampsås. Mumma! Sedan blev det Wallander innan jag gick till kojs. Åkte direkt till skolan i morse och spenderade typ hela dagen tillsammans med de underbara medlemmarna i min samhällsgrupp :) Dom som inte är så underbara var inte där idag. Hehe. Jag och Emelie blev superbesvikna när vi insåg att till och med matsalen hade tagit sportlov, men blev snabbt positivt överraskade igen då kafeterian sålde pizza dagen till ära, haha. Dagen var räddad LIKSOM.

HAHA: En tjej från klassen sa till läraren idag när vi hade slutat "Ciao Bella", och så fort hon kommit ut från klassrummet mummlar hon till sin kompis "Asså, hon är som en kvinnlig Hitler den där.."









JAHA! Tack för informationen typ.

Pleaseee

Om det är någon som känner sig sugen på att skriva en reflektion
om mitt arbete i samhäll så har jag en guldtia att lova ut.

Live your dream




 

 


 

Söndagsmiddag

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan packa och plocka i ordning lite här hemma. Åker hem till mammsen ikväll på middag, Fille kommer ju hem! Wiie :))

Dag 14 – Svar på frågor jag ofta får

Haha, vad är detta för punkt? Frågor jag får ofta, jaha. Jaja. Typ "Hur mår du?", "Vad gör du?" Haha.. Så spännande var det. Och svaret just nu är att jag precis har ätit, och ska snart duscha. Och jag mår bra. KUL VA?????


Gårdagens inköp



:)

Har rensat ur hela min garderob, och fått ihop nästan två helt fulla IKEA-påsar. Sjukt bra gjort av mig. Har provat förut, men har så fruktansvärt svårt att göra mig av med kläder. Haha! Man tycker ju att allt verkar så bra, och kommer på massor med olika sätt att använda det på. Men sen ligger det ändå längst ner i lådan nästa gång man kollar. Så det här var riktigt skönt. Nu väntar jag bara på att lilla Löa ska anordna en loppis där jag kan försöka sälja lite, hehe.


Trettondagsbal





Hittade två bilder från balen, där jag jobbade i baren.
Temat i år var turkooost :)

Dag 13 – Mitt stjärntecken och hur bra det passar mig

Bra egenskaper: Snäll, ärlig, pålitlig och positiv. Det är det tecknet som har lättast att anpassa sig till andra människor och därför kommer bra överens med de flesta.

Dåliga egenskaper:
Slarvig och tankspridd.

Intressen:
Läsa, underhållning (teater, konserter o.s.v.) och olika sporter. De är väldigt sociala och älskar att umgås med vänner och träffa nya människor.



Hm... ja, fanns väl en del som stämde in kanske. Men slarvig? Njää, det tycker jag nog inte.
Och att "olika sporter" skulle finnas med bland mina intressen.... Slår vad om att mamma skrattar rakt ut när hon läser det där.

 

Marieberg

Har varit så grymt shoppingsugen, så i morse åkte jag in till Marieberg för att få ut för mina behov. Hade ett presentkort på H&M som bara låg och väntade ju :) Fick med mig lite nytt hem. Bland annat detta: Mössa, piké och en tröja som jag suktat efter läänge.

H&M



Skulle inte tacka nej om man säger så..

Live for the moment

En Anna












Ny hårfärg + middag =


Ja, med lite silverschampo så kanske det kan bli något.
Skaffade ny näsa också när jag ändå höll på.

Right?

Dag 12 – Fem webbsidor som jag ofta är inne på

Humm... Känner att dom här punkterna bara blir roligare och roligare..

- Facebook
- Google
- Hotmail
- Bloggen
- Youtube

Glöm inte bort att skriva ner det hörni..

Ursäkta?

Idag på Våga tala-kursen så visades av någon anledning en bild på en stor, hårig spindel upp för hela klassen. Säkert hälften av klassen blev "rädda" och kollade bort, medans någon utbrast att "sånna där äter vi i mitt land.." Say whaaaat? Inte nog med att man lär skita på sig bara av synen, då ska man alltså lyckas fånga en också, för att sedan grilla och äta upp den. Nä, tacka vet jag svensk mat. Köttbullar och sånt.. sen behöver vi ju inte gå in närmare på vad dom innehåller osv. HEHE

(Tänkte googla en bild och lägga upp. Men tror jag skippar det va..)

Happy birthday to me!

Hade fått en försenad födelsedagspresent på posten idag när jag kom hem från skolan. Älskar att få post, haha! Den var ifrån Julia och det var en CD/DVD med bilder på oss och mig, mihi :) Så fint!

Var precis till ICA och köpte lite gött till kvällens middag (läs: cola, hehe) OCH........ hårfärg! Är så sugen på en  förändring och har absolut ingenting för mig ikväll, så tonight is the night. Om jag vågar. Tror dock inte att det kommer bli någon större förändring, men hoppas på lite ljusare.. och möjligen lite askigare. Men vi får se, vi får se :) Är även beredd på det värsta, då hårfärg har en tendens till att överraska väldigt negativt sometimes.






Cash is king!

Har av någon anledning ingen lust att sova alls. Börjar ju tidigt i morgon, så borde väl gå och lägga mig om någon timme egentligen. Men men. Har precis duschat, och kollar nu på Walk the line, som går på sjuan. Bra film, men känns som jag sett den en gång för mycket. Har just insett att det är fredag i morgon också. Redan! Veckorna går för fört för att hinna planera något för helgen. Får helt enkelt se vad som händer. Vet bara att jag inte har lust att sitta hemma och göra ingenting som förra helgen.



"When I was just a baby my mama told me; Son always be a good boy,
don't ever play with guns.
But I shot a man in Reno, just to watch him die"

Live with it

Blir lite smått tokig på det här med bloggdesign. Vet inte riktigt vad det här blev.. men iallafall lite mindre rosa, och lite mer min stil. Orkar inte grejja mer med det här just nu, så detta får duga för en stund. Om fem minuter ska jag se Halv åtta hos mig, sedan lyxfällan! Till detta:






Måste förresten komma ihåg att aldrig mer köpa Euroshoppers tonfisk.
Tänkte att jag skulle prova den iallafall, då den är några kronor billigare.
Men nä, den var knappt värd den guldtia som jag betalade för en burk.


Måste. Städa.

Det var ju så längeseeen.....

Tänkte fixa en god tonfisksallad till middag ikväll, och det är väldigt tomt på både tonfisk och sallad i kylen just nu. Så nu ska jag gå och handla. Funderar på att slå på stort, med lite pluggmotivationsgodis till efterrätt. Haha! :9


PS

Börjar redan tröttna på min rosa blogg. Måste bli en ändring på detta snarast känner jag.

Dag 11 – En vana som jag önskar att jag inte hade

Oj, vilken svår punkt. Vad har jag ens för vanor? Att borsta tänderna varje morgon och kväll.. att alltid tvätta bort sminket innan läggdags.. Haha.. Det är allt jag kommer på. Och ingen av dom vill jag bli av med. Behöver lite hjälp här Oboy? ^^

Too school for cool

Nu var det ett tag sen. Har inte haft någon större lust, då jag inte haft så mycket att säga. Haha :) Ska iallafall bara ta det lugnt och plugga idag. Har tagit på mig ansvaret som "sekreterare" i samhällsgruppen, så ska fixa ihop ett utkast på vårat arbete idag tänkte jag. Ja, ni hör ju. Inte så värst roande att läsa om kanske ;) Men men. Snart är det helg, och jag har förhoppningsvis något roligare att berätta om då!

För övrigt så längtar jag så hiimla mycket till våren nu. Behöver sol och värme!

Dör lite..

Heaven

Lite nytt :))

Fick med mig lite smågrejer hem iallafall, så nu har jag fått ordning på min byrå :) Och mamma köpte en verktygslåda åt mig, så jag har fått upp både tavlor och spegel. Yey! Äntligen :) Målade en egen tavla och satte upp på väggen. Vet inte än om jag tycker om den. Men nu när jag väl har en hammare, så vill jag ju ha upp saker på väggarna så fort som möjligt!! Haha.. Jaja, den får hänga där så länge.



Så här snygg var jag i morse! Måste ha ätit nåt konstigt..
(Fan vad rolig jag ääääär)










Melissa Horn

IKEA

Nu blir det IKEA med mamma och Lennart! Ska se om jag äntligen kan få med mig en hammare hem, så jag kan få upp lite på väggarna. Haha :))

Trust me on this one.. HE HE

Rädd som en hare

Några töntiga saker som skrämmer mig när jag är ensam hemma:

- När jag ska dra ner persiennerna innan jag ska sova. Gillar inte att kolla ut genom fönstret när
det är mörkt ute, och jag gillar inte heller ljudet som uppstår när man släpper på snöret. Scaryyy.

- När jag ska släcka lampan ovanför spisen. Man måste gå så väldigt nära balkongen och fönstret.

- När jag ska kolla om dörren är låst. Gör alltid det en extra gång innan jag ska sova. Och det är alltid lika läskigt. Dessutom så blir jag livrädd när jag tänker på det lilla kikhålet, och ifall det skulle stå någon där ute. Utsätter mig däremot aldrig för att kolla i hålet, haha. Way too scary.

- När jag ska tvätta bort sminket. HAHA. Får alltid sån panik när jag har gnuggat in hela ansiktet och ögonen med sminkborttagningen, att jag aldrig hinner få bort allt innan jag måste öppna ögonen. Vilket resulterar i att jag alltid får in hälften i ögonen så det svider, haha. Skrattar lite åt mig själv när jag tänker på det.

- När jag lagar mat, och går in till tv:n för att "duka" upp lite (äter oftast framför tv:n). Sätter alltid på tv:n i farten, och hinner glömma bort det lagom tills jag pallrat mig ut i köket igen. Så när jag lämnat tv-rummet och ljudet kommer igång så håller jag typ på att dö, för att jag tror att någon befinner sig i vardagsrummet.

- När jag ligger i sängen innan jag ska sova och zappar lite, och råkar bläddra förbi numret som det inte finns någon kanal på. Skärmen blir alltså helt svart, och typ flimrar lite. The Ring har förstört mitt liv.


Kan inte vara lätt att vara mig..

Got to love this pic

Blev lite inspirerad av alla dessa tumblr-bilder med text.

Men snälla.....

På en skala. Exakt hur löjligt är det inte i filmen She's the man, att dom på ett välgörenhetstivoli har en "attraktion" där man betalar för att få kyssa en tjej. Alltså, inte vilken tjej man vill, utan en som sitter där och jobbar som det. Och pengarna dom får in skulle alltså gå till välgörenhet. Haha. Ja, det är en film. Men vafan.. lite realistisk kan man väl vara, eller?

Ja tack!



(Sista gången jag gjorde en vill ha-lista när jag är hungrig..)

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Nää, blir en riktigt plugghelg den här veckan. Kanske kan vara bra det också. Men det är inte speciellt roande. Får helt enkelt se om det går någon bra film ikväll, som man kanske kan pausa med :)

Idag när jag var och handlade så satt det en lapp vid tvålen att man kunde få två stycken Barnängen för 29kr. Längst ner på lappen hade dom skrivit med "Ej för ren baby" Jag undrar bara.. va? Var det verkligen nödvändigt?

Kommer ingen vart på min otrooligt roliga lista. Men slänger väl upp en gammal bild då, för man ser ju ändå likadan ut varje dag på vintern, hehe. Alltså ungefär såhär;





Annars händer det ibland att jag glider runt i detta;




Längtar till sommaren! Vill ha shorts, kjol, linnen, solbrillor och (kanske mest av allt) skinnjacka!











FML

Av någon anledning så tycker dom här låtarna väldigt mycket om att fastna i min hjärna.
Helst ska man lite pinsamt sådär komma på sig själv med att sitta och nynna på dom....






Och för er som Inte har sett Dagens visa förut....



HAHAHA.. fett värt program.. Pluppisar.

Da-gens mål-tid


Min FÖRSTA alldeles egengjorda korv stroganoff.
Ser ni (MAMMA, OBOY) vad som ligger i skålen bredvid?
Mm juste, Anna kan hon också.

Och alla som någonsin sett Dagens visa när dom var små förstår rubriken. Hehe. Det var tider det.

Friday, I'm in love

Idag är en riktig städ- och pluggkväll! Har bestämt mig för att få gjort åtminstone hälften av psykologin idag, och varenda liten millimeter av lägenheten ska vara ren innan jag går och lägger mig. Tur att det är fredag! Nog för att man gärna hade gjort något roligare en fredag, haha.. Men det är ju ganska skönt att veta att man kan sova ut i morgon, ifall mina planer skulle dra ut lite på tiden. Tänkte ju nämligen försöka klämma in en liten filmkväll där emellan ;)) Aja, ska fortsätta med städningen nu.. Ha en bra kväll!




(Jag är nog sämst i hela världen på att komma på rubriker. Hatar rubriker!)
Nääää mamma, man ska inte hata......... Jag vet.

?

Tror jag är sugen på att ljusa upp mitt hår litegrann. Känns som att det ser väldigt tråkigt ut just nu.
Något sånt här kanske kunde vara fint nu till våren;

Keep walking

Tråkdag..

Inte mycket som har hänt idag inte. Jobbar på med min hemuppgift i psykologin. Blev köttbullar och mos till middag idag också, hehe. Och självklart Oboy (om du inte var sarkastisk) kan jag bjuda dig på det nångång. Om vi kör massagetåget, jag är lok! Bra deal.

(Tänker spara min punkt på listan till en annan dag. Mjukiskläder känns inte superkul..)

Dag 9 – Min senaste kyss

Har tyvärr ingen bild på min senaste kyss! Hehe :)





















PUSSSS PUSSSSSS

Lördagsbilder!

















































Middag


Ser inte mycket ut för världen. Men, utan att skryta, det var fan jävligt gott.

Dag 8 – En bild på mig själv tagen av någon annan


Midsommar 2010, feiiint

Sleep when you're dead

Hängde med gänget till Hällefors på söndagen, efter en jättemysig lördagskväll :) Det blev pizza på Palma, och sedan Med Andra Ord hos Marcus. Jag och Sosse vann över Marcus och Victor, som tydligen aldrig förlorat förr. Behöver jag säga att vi är bäst? Nä, tänkte det. Hade studiedag igår, så stannade i Hällefors ännu en natt. Grabbarna var iväg på innebandy, så jag och Oboy lånade Jonathans lägenhet och lagade mat och såg på tv. Mys! Kommer bilder från i lördags (när jag orkar lägga in dom på datorn osv).

I morgon har jag mitt första prov på Komvux, i Småföretagande. Känner mig inte speciellt nervös alls, då jag tycker mig förstå det mesta vi gått igenom. Guud vad fort den här veckan kommer gå. Skönt! Nu blir det Project Runway och lite plugg.



Tog tydligen en bild med webbkameran i lördags. Snyggt.

Dag 7 – En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Lördagsmyyys :D

Snart får jag besök! Ikväll blir det, precis som önskat, middag/spel/vin/melodifestival-kväll :))

För övrigt har jag hunnit med en promenad in till stan, handlat lite på systemet, och städat lägenheten!

FESTIVALKÅT



























Bra skit

TUR

Något skojsigare dök upp!

Nu blir det fix framför spegeln, ska in till stan och möta upp Jullan om en och en halv timme.
Sen blir det att ta reda på vad en fredagskväll som denna har att erbjuda.





Update:

Haha, här ändras planerna varannan sekund. Blev ingen Julia ikväll.
Får väl äta något gott för mig själv, och drunkna i skolböckerna.

Booooring

Har du åkt moped någon gång?
Jajjemän! Många gånger.

Har du busringt någon gång?
Haha, såklart. Hade en kompis när jag var mindre, och det var typ det enda vi gjorde. Vi ringde dessutom Alltid till olika caféer och låtsades att vi pratade engelska, och frågade om dom hade "bananacake".. Hur kul liksom?

Har du fått felparkeringsböter?
Skulle Jag få böter för att ha gjort något fel? Pff. Händer inte.

Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Hmm.. Kaanske fallskärm i så fall. Skulle vara sjuukt rädd innan jag hade hoppat ur flygplanet.
Men det är nog en rätt grym upplevelse. Fett värt med andra ord.

Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Eh. Typ Grekland? Haha..

Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Svampbob, typ.

Kan du alla orden i nationalsången?
Jo, det tror jag nog.

Badkar eller duschkabin?
Beror på. Det är ju aldrig så awesome att bada som man har tänkt sig innan.

Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Minns bara en film jag sett den senaste månaden. Och det var Wallander - Skytten.

Chips eller popcorn?
Ostbågar?

Vilken färg på läppstift använder du?
Typ korallröd/orange-röd.

Apelsin- eller äppeljuice?
Äpple, tänkte jag skriva med stora bokstäver. Men sen kom jag på att det beror på.

Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Oboy. Jag åt Nachotallrik, hon åt pizza ;)

Favoritchoklad?
Favorit? Choklad? Nä. Sånt sysslar inte jag med.

När röstade du senast?
När vi hade skolval på gymnasiet (HAHA) Jag och några vänner lyckades
rösta in "Elevhemspartiet", då vi fick ihop exakt 4% av rösterna.

När åt du en hemodlad tomat sist?
Kan inte minnas att jag någonsin gjort det. Har däremot haft en tomatplanta, med min gamla sambo. Haha! Kommer ihåg att vi fick två små tomater eller något sånt. Men tror aldrig vi vågade smaka. Dåligt!

Har du vunnit en prispokal någon gång?
Pokal? Nja.. men ett antal medaljer har jag allt skrapat ihop efter alla skolmästerskap och Löiader.

Klarar du att tanka själv?
Haha.. Eh.. Jag vet faktiskt inte. Har aldrig riktigt provat tror jag. Men jag antar det.

Har du beställt något från exempelvis TV-shop?
Nej........

Pepsi eller Coca Cola?
Coca Cola!

Vad var det senaste du handlade?
En lunch i skolmatsalen, haha. KUL LIV.

Har du kräkts offentligt?
Det är möjligt.

Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Kärlek. Nä. Men man kanske kan förälska sig lite :)

Har du ringt något betalnummer?
Betalnummer? Nä?

Kan man vara vän med sitt ex?
Det beror väl på. Så länge ingen har några känslor kvar, så why not?

När besökte du ett sjukhus senast?
November nångång, när jag hälsade på Jullan på USÖ :)

Hade du mycket hår som liten bebis?
Eh.. Haha.. Vet inte?

Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Standardsvaret. Har inte gjort något eget, haha.

Vad har du i din väska?
Skolböcker och pennor typ.

Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Nej, någon sån har jag nog faktiskt inte.

Vad är du tacksam för idag?
Massssor. Alla fina människor som finns i mitt liv till exempel.

Dag 6 – En partybild på dig


En fin partybild på mig och min bror, från vårat 18års-firande i Västerås.

Fredag

Kom precis hem från skolan! Har inte hänt något speciellt roligt alls idag, förutom att Emelie tipsade en ny elev om att smiska läraren lite. Det blev lite roligt tills hon kom på att hon blandat ihop svenska och norska. Hon menade ju förstås fjäska (som på norska tydligen heter smiska). Det kan inte vara lätt att hålla koll när man bott i Norge i tre år/somrar/vad det nu är?

Får se vad som händer i helgen. Hoppas på middag/spel/vin/melodifestival-kväll med några godingar i morgon. Sen får vi väl se vart den idén hamnar. Ikväll ska jag nog försöka plugga lite. Om det inte dyker upp något annat skojsigt.



(Kom på att det där med Emelie måste ha varit i förrgår. Träffade inte ens henne idag. Haha.. Jisses Anna)

WHATEVER

askjsjdfbgivböeaib äa<donf

Nolifer #1

Jag tycker ju att det är så himla kul med braiga citat. Eller kul. Jag gillar att läsa braiga citat, haha! DÄRFÖR har jag nu skapat ett konto på tumblr.com som jag ska använda för att lägga upp just braiga citat. Man får inte tänka att jag lägger upp dom efter mitt eget humör, för det tänker jag inte alltid göra. Utan det är mest för att samla ihop allt bra jag hör.. Och om man vill, så får man ta del av det på:

www.annnaw.tumblr.com
:)

Ett smakprov:
"The only thing that looks good on me is you" HEHE

Mood panties!

Förresten. Kolla in dom här coola trosorna jag köpte förra veckan!

Pinkie Pie

Försökte ändra min blogg lite, för jag var så fruktansvärt trött på hur den såg ut innan.
Den blev.... väldigt.. rosa. Men tror jag kan stå ut ett litet tag iallafall.


HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIIII...

7 saker att störa sig på i simhallen:

- När man hamnar bakom någon som simmar extreeeemt långsamt.

- När någon inte förstår tanken med att alla ska simma åt samma håll..........
(hur svårt kan det va?)

- När det fastnar ett hårstrå mellan ens fingrar.. uuuuuuh.....

- När folk inte förstår att sidan med motionssim INTE är till för lek och bus.

- När någon hoppar i vattnet precis bredvid en när man simmar förbi.

- När någon på motionssidan simmar på rygg och plaskar så
mycket med fötterna att man typ drunkar när man simmar förbi.

- När golven inte är rena i omklädningsrummet (mamma, jag vet vad du tänker. haha)

Dag 5 – Mitt hår

(Åh vilken tråkig punkt.........)


Här var det långt..



Här var det blont..



Nu ser det nog ut ungefär såhär i färg och längd..



Skulle inte ha något emot om det såg ut såhär däremot.
GE MIG!!!!!

Livin' the dreeeeaam..

Nu - Läggdags och How I Met Your Mother. Godnatt!

Fate doesn't like homeworks

Idag startade jag min dag med gröt och Lyxfällan. Så himla skönt att jag inte börjar så tidigt om dagarna (förutom fredagar då) så att man hinner äta en rejäl frulle och slå sig ner framför tv:n en stund för att vakna till. Säger inte att jag gör det varje dag nu, hehe. Men idag blev det iallafall redigt! Har haft Småföretagande och Samhäll idag, och det har varit en bra dag. Förutom att jag har lust att spy lite galla på min fröken ibland. Antar att allt är i sin ordning. (Ja mamma, man HAR lust att spy galla på sin fröken ibland.. Det är sånt som ingår liksom). Men nog om det. Efter skolan var jag duktig och fortsatte med läxan i "Våga tala-kursen". Forsatte. Jag började nämligen på den förra veckan, men kunde inte fortsätta då bläcket i pennan tog slut. Nu har jag fått en ny bläckis av min lilla vän Emelie, och vad tror ni inte händer idag när jag sätter mig ner för att fortsätta på arbetet.....? Jo juste, bläcket tar slut. Det är liksom inte meant to be, det där arbetet.




Någon som börjar tröttna på mina identiska bilder jag lägger upp varje dag?
Nä, tänkte väl det.


Sånt här pysslar jag med när mina söta lärare inte
lyckas hålla mig tillräckligt vaken på lektionerna.
Någon tyckte att jag borde måla barnböcker. HEHE

Dag 4 – En bild från i somras

Klart att veliga jag inte kunde välja bara EN bild.
Så här kommer ett helt gäng med bilder från i somras. Enjoy!


























RSS 2.0