2012-03-30

Blir lite dåligt med uppdatering här, eftersom jag håller på att få igång en annan blogg just nu.

Kan iallafall berätta att jag och Oboy har köpt gymkort nu, och jag var nere både igår och idag och tränade. Känns i kroppen kan jag säga, då det var ett tag sen jag gjorde nåt sånt här, haha :) Men det känns grymt skönt att äntligen vara igång.

Utöver detta så kan jag också meddela att jag är GRYMT sugen på att gå ut och dansa, haha. Fick inte med mig någon idag tyvärr. Så det får vänta. Blir en helkväll framför TV:n (och datorn) idag, så får vi hoppas på att det händer något roligare i morgon!


2012-03-28 / Det går bra nu

Idag har varit en sån hiimla bra dag! Skrev prov i samhäll, vilket därmed innebär att jag inte behöver lägga en tanke på skolan nu den kommande veckan. Grymt skönt! Fick dessutom reda på att jag inte behöver gå på den tidiga lektionen nu på fredag. Som grädden på moset liksom. OCH så är jag ledig i morgon!

Efter skolan åkte jag hem till Elin, där hon och Oboy väntade :) Vi pallrade oss ner på stan och jag blev bjuden på middag! Sjukt nice, haha. Efter det åkte jag och Oboy hem, och vad hittade jag i brevlådan då - om inteeeee - brev från skatteverket, som innehöll en väldigt positiv nyhet!




Ny tisha / Tracy Chapman




Pluggpaus

Har tagit en liten pluggpaus och käkat lunch. Nu ska jag följa med Oboy till ICA för att komma ut en stund, och se ifall jag kanske hittar något gott som jag kan ta med mig mig till lunch i morgon :)

Har förresten fått reda på att jag har påsklov nästa vecka :)))) Alla mina lärare tyckte att dom behövde lite ledigt, och jag kan inte annat än hålla med. Hehe. Så på onsdag eller torsdag nästa vecka hänger jag med pappa ner till Kalmar för att hälsa på Fille!! Ska bli sååå nice.

NU - ICA, ciao!

2012-03-27 / Need a little time to wake up

God morgon, god morgon.

Har stoppat i mig en äggmacka och plockat i ordning lite i lägenheten.
(och fastnat här en stund)
Nu ska jag återgå till pluggandet som jag påbörjade igår.


Six / If today was your last day







/teenagerposts/








 

Angelica Blick
















2012-03-26 / Workin' 9 to 5

Fyyyy satan. Har pluggat heela dagen verkligen, så är helt slut nu - både i kropp och knopp. Ska bli grymt gött att sova. I morgon blir det ännu en dag som är tänkt att bestå av cirka 80% plugg. Känner att bloggen hamnar rätt långt ner på prioriteringslistan sånna här dagar, men men, tar igen det andra gånger :) Nu har jag iallafall precis borstat gaddarna och krypit till kojs. Hoppas ni har en trevligare morgondag att se fram emot ;b Godnatt!


Vårstädning på G

Vi kom inte på något att göra efter middagen, så vi satte igång med att vårstäda. Oboy tvättade fönster i köket, medans jag plockade lite och dammsög. När man tvättar fönster och dammsuger bakom spisen, då vet man att det är vårstädning på G.

Nu har jag precis kommit ur duschen, och ska snart krypa ner i ett par mysisar och bänka mig framför TV:n :) Oboy är ute i köket och förbereder lite kvällsfika, så jag ska väl se om jag kan hitta något litet att stoppa i mig jag med, för om en timme är det dags för utröstning i BB och då Måste man ju bara ha något gött att snaska på. (Hoppas nog faktiskt att Marcel åker idag. Även om jag tycker att det är lite orättvist med Rodney. Och även om Hanna R må vara den drygaste människa jag någonsin skådat..)


2012-03-25 / Våffeldagen

Har suttit ute på ballen ett tag idag och börjat preppa lite inför sommaren ;) Om jag inte hade koll så hade jag lika gärna kunnat tro att det var maj, sjukt stekigt i solen! Passar ju faktiskt alldeles perfekt en sån här dag då sommartiden börjar dessutom :) Nu har vi iallafall pallrat oss in igen för någon timme sen eller så, och håller på att tvätta lite kläder. Snart är det middagsdags, och efter det blir det en dusch! Ni antecknar osv. förstår jag..

Kan även meddela att jag inte har fått i mig en endaste liten våffla på självaste våffeldagen! Dåligt Anna. Men sen är det ju inte så lätt heller när man inte har något våffeljärn ;b



Canal+ reklamlåt

Bara för att bevisa gårdagens happyface!








BY THE WAY.........

Grattis Alice. I efterskott.

Gårdagen

Sista lektionen igår så hade läraren kommit överens med en i klassen om att han skulle spela gitarr samtidigt som vi tillsammans sjöng en liten refräng som skrevs upp på tavlan. Inte nog med att det kändes som att jag var ett dagisbarn på nytt, det kändes dessutom som att vi spolade tillbaks tiden sisodär.... 100 år? Låten handlade typ om att vi gav våra hjärtan till Gud (wtf?).. Och jag höll på att SPRÄNGAS så fort fröken öppnade käften och började sjunga, haha! Herregud. Då ska man veta om att hon har grått hår och beter sig rätt gammalmodigt redan. Hon sjöng liksom lite som att det var någon slags opera.. Högt och tydligt, och hon låg hela tiden i ett alldeles för ljust tonläge. Jisses alltså. Önskar att jag hade filmat så jag kunde dela med mig av helhetsupplevelsen irl.

Dessutom, för att återkomma till det här med dagisbarn. Läxan till nästa vecka är att skriva en "namndikt". Alltså en sån här där man skriver sitt namn lodrätt och kommer på ett ord som passar in på en på varje bokstav. Som man typ gjorde när man var liten, haha! Känns som en rätt låg nivå för ett gäng komvuxelever, eller? Jaja, jag klagar inte. Tycker rent av att det är rätt kul faktiskt. HEHE..







Luras inte av min sorgsna blick, egentligen var jag ett riktigt happyface nästan hela gårdagen.



Fina färgglada våriga naglar! :))

(Ringen har för övrigt fastnat....)

Sunshine

2012-03-22

Idag har vi varit nere på stan typ hela dagen. Köpte absolut Ingenting, duktigt!
(INTE ENS MINA DRÖMJEANS FRÅN GINA SOM ÄNTLIGEN FANNS I MIN STORLEK. DUKTIGT!)
Nu ska vi se Lyxfällan, sen ska Oboy lämna mig. Buhuhuhuuu





Five










2012-03-21

Åkte till skolan idag för att skriva ett prov i psykologi, och insåg när jag satt på bussen att distansträffen var Förra veckan. Haha! Åkte dit iallafall för att förklara mig, och fick skriva provet ändå. Skönt att ha det gjort, men hade tyvärr missförstått lite om vad vi skulle plugga på. Så vet faktiskt inte om det gick så bra. Well well, cykelställ. Sånt som händer. Nu ska jag ta och sova en skvätt, i morgon blir det nog en kortis på stan (mest för Oboys skull). Godnatt!


Några nyheter från H&M

Sen när blev facebook mina föräldrar?

Four










Sockisssen







/teenagerposts/








Borlänge / Orange - the new black?













Three










SUCK

ALLTSÅ jhahdfacvdsshfhbwsvb

Jag har skådat universums snyggaste skinnjacka.
Och finns den till salu? NEJ
Finns den ens att hitta på bild? NEJ

MEN den finns på en lycklig jävla människa i Borlänge som lyckats haffa denna på JC förra året.

/anna/teenagerposts/

 












 

Two










2012-03-16

Hallå hallå. Håller på att göra mig redo (läs: packar) för att åka hem till mamma. Tycker inte om att packa, känns alltid som att jag glömmer något. Men bara jag får med mig plånkan och mobilen så ska väl det mesta kunna lösa sig ändå ;) I morgon ska vi som sagt åka till Borlänge. Ikväll får vi se vad som händer, kanske går över till pappa en sväng och säger hej. Tror iallafall att jag tänker lämna datorn här hemma i lägenheten, så det blir inget bloggande i helgen. Eller iallafall inte mycket - för den som bryr sig. Nu ska jag snart ta en snabbdusch, sen packa färdigt det sista. Tänkte försöka hinna med 14-tåget :) Trevlig helg!

Fredagen väntar..

Nä hörrni, nu är det läggdags! Börjar tidigt i morgon, men har bara En lektion. Skönt! Slutar vid elva, så då ska jag hem och packa, sen ska jag pallra mig hem till lilla mamma! :) Sleep tight!

Who's laughing now?

Tips!

Jag är inge vidare på att märka skillnad på schampon och sånt där, då jag alltid tycker att jag upplever samma resultat. Men den här inpackningen som jag köpte i samband med att jag färgade håret är faktiskt sjukt bra och prisvärd! Finns för alla hårfärger och kostar runt 170 riksdaler. Värt!



One










Segis

Nog för att det är väldigt skönt att temperaturen på vattnet här nere i bassängen är en aning högre än vad den brukar, så måste jag ändå säga att jag nog föredrar det lite kallare. Som det brukar vara. Visst, det är jätteskönt när man ska gå i, och dom första sekundrarna, men efter att ha simmat en kilometer i bassängen här så är man sjuuukt seg. Så nu sitter jag här hemma igen, tio gånger dåsigare än innan jag simmade, haha! Men innerst inne så vet jag ju ändå att det gör mig gott :) Nu ska jag stoppa i mig en Valio OLO och hoppas att jag piggnar till.

Jeans + Rivjärn








2012-03-15

Hallå hallå! Sitter just i skrivande stund och håller på att svälta ihjäl för att jag ännu inte ätit någon frukost. Tänkte bara berätta vilken utomordentligt tråkig dag jag har framför mig, haha. Funderar på att ta mig ner till simhallen en sväng när jag har fått i mig något att äta. Sedan har jag i princip Ingenting annat för mig än att plugga. YEY. Nä, känner att det här är fel sätt att starta en dag på, skärpning!

Till något annat - Har fått en läxa om minnestekniker, som vi ska läsa igenom och sen använda oss av nu i en vecka, för att sedan berätta för klassen om det osv. Alla har fått olika, och i min står det att man ska tänka ungefär såhär för att komma ihåg till exempel sin inköpslista när man går och handlar; Jag häller filmjölk över mitt huvud, jag har broccoli i näsan, jag smakar på sirap och jag har stoppat in en limpa bröd i min skjorta.

Ehhhh?

/teenagerposts/










Sleep mode








Tuna-tutten!

På lördag ska jag till Borlänge med mammsen. Då blir det att kika efter detta:


Hemmafru 40+

Idag åkte Oboy hem (jobbar redan på att få hit henne igen, hehe). Har varit i skolan mellan 11 och 14, och efter det har jag i princip bara städat. Tänkte precis sätta mig ner med lite plugg då jag insåg att jag saknade ett häfte som jag behöver för att kunna besvara några frågor.. så, det var ju drygt ;) Får helt enkelt hänga tvätt och laga mat i stället.

Och för alla er som undrar så kan jag försäkra er om att jag fortfarande bara är 20 år, och att jag är fullt medveten om detta. Mennnn, jag är faktiskt inte helt into att leva bland dammråttor och smutsiga kläder.

HE HE HE










Godnatt!








Dag 24 – Det här får mig att gråta







(Och när Oboy inte vill massera mig eller klia mig på ryggen.. snyft)


Barn är så söta...











Dagen..

.. Började med en rejäl frukost här hemma, sedan pallrade vi oss ner till centrum för lite simning och solning. Skönt! Efter det gick vi hem igen, gjorde oss i ordning och åkte ner på stan och kikade lite. Jag köpte med mig ett rivjärn hem (Jonathan jublar) för att förstöra några byxor med, haha :) Sen vi kom hem därifrån har vi mest chillat, provat kläder, ätit och kollat på tv. Kan också meddela att vi nu har tagit reda på kostnader osv för ett gymkort nere på Actic här, och det blir att införskaffa sig ett sånt nästa vecka! Ska bli sååå gött att bara kunna gå ner och simma när som helst, och dessutom ha tillgång till gymmet när man vill. Huur bra som helst helt enkelt.


Ho-ho-ho-hotta brudar!



Gamla bilder, haha..




(Haha plutten. Med KOJJAN i bakgrunden)












(Okej, den här är från här om dagen, men tyckte den var för snygg för att hoppa över..)

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Finns MYCKET som får mig att må bättre. Till exempel: Glada och bra människor, god mat, bra musik, när jag hittar mitt drömplagg på rean, när ICA bjuder på smakprov, när jag klarar något som jag egentligen inte trodde att jag vågade eller var kapabel till, fint väder, när allt är rent och nybäddat, när jag blir väckt av alarmet på morgonen och kommer på att jag har sovmorgon (och kan somna om), när jag får skrika av mig på till exempel en konsert (haha), fina minnen, fina ord... mm, det får räcka.

Here comes the sun

Hade redovisning på Samhällskunskapen idag. Efter mycket om och men så bestämde jag mig tillslut ändå för att våga göra det. Tänkte att jag kanske skulle känna mig stolt efter att ha gjort det, men nej. Självklart sabbar våran lärare allting och gör att jag aldrig någonsin vill ställa mig framför henne och ställa upp på något sånt här igen. Inte för att hon direkt gjorde något jobbigt mot just mig, men när vissa av oss redovisade (speciellt en av grabbarna) så avbröt hon heeela tiden. Liksom, han fick tillslut säga till att han faktiskt försökte redovisa där framme. Haha! Hon bröt typ mot alla gyllene regler som man har fått lära sig sen man var liten. Bra fröken, good job!

Så efter det var jag fett arg på henne och spydde galla ungefär hela lunchen, haha! Stackars Emelie. Men men, för att komma till något roligare så kan jag ju berätta att jag idag har invigt min skinnjacka för i år! Höll på att dö av värmeslag i morse när jag gick till skolan, var nästan helt vindstilla då, så var sjukt varmt! Götteligöttans säger jag bara!

I morgon ska jag och Oboy (som håller mig sällskap här tills typ i morgon kväll?) ner och simma lite. Och om det är fint väder blir det nog en promenad också! Måste förresten även passa på att tacka Väderguden för att han lyssnade på min önskan om vår. Tack.





Snygga strumpor Jonis!

2012-03-11

Åh vilken bra dag vi hade igår! Jag, Oboy och Jonis tog en promenix i det fina vädret till Gustavsvik, där vi sedan hängde typ hela dagen, haha! Lekte, simmade, solade och åt onödigt dyr mat. Är lite besviken på mig själv för att jag bara tog mig tid till att åka forsen en endaste liten gång, men men. Väger ju upp med att jag i stället vågade ta mig upp för trappan till vattenrutschbanan, haha! Sjuukt läskigt. Aja, sen gick vi ner till stan och tog bussen därifrån hem, där vi sedan fortsatte med middag och mello :) Möjsigt. Idag har vi spelat Galenpanna TRE TIMMAR i rad (utan paus)..... och ätit....... lite.. hehe. Nu blir det snart BB, sen lite plugg och läggdags :)


Dag 22 – Det här upprör mig

När man går på ICA med Oboy och Jonathan och dom är världens
segaste människor och släpar fötterna efter sig. Det upprör mig!


Såhär kul har jag när Oboy duschar..





... Sjuuuuukt kul

Standard








Gods and heroes

Min helg är räddad!!
Av dessa superhjältar:






By the way.. (på tal om något helt annat) Vad fan hände med vädret igår?
HAR JAG INTE VARIT NOG TYDLIG??? Jag vill ha vår nu!!!!

I want spring now
Quiero que
la primavera ya
Unë dua pranverë tani
Jeg vil have forår nu
Je veux maintenant le printemps
Volo vere nunc

(Just in case. Väderguden kanske inte talar svenska)



Say whaaat?

Idag hände något stort!

Nej mamma, jag har inte fått reda på att jag är med barn..

(och jag har inte vunnit tvåhundra miljoner på Lotto...)

I morse när mitt alarm väckte mig klockan 06.00
så bah var jag inte trött.


Stort hörrni, ciao!

Redovisningar


Gårdagens Samhällslektion bestod utav tre timmars redovisningar. YEY.
Emelie räddade våran kommande framtid genom att ladda upp med detta!


Farre var inte heller något större fan av vad som pågick,
vilket resulterade i att Emelie fick en ny frilla!

Kvinnornas Dag!

OJ vad dåligt jag bloggat dom senaste dagarna. Och nu skjuter jag bara upp det för jag har så hiiimla mycket att skriva om, haha. Närå. Kan ju ta det lite kort. Blev en spontantripp till Hällefors i lördags, träffade massa godingar och festade lite. Slutade i kaos, men så kan det ju gå ibland. Söndag åkte jag tillbaka till Örebro, och när jag kom till lägenheten så var Oboy och Jonis där och väntade på mig i trappuppgången, haha :) Blev BB-mys med lite käk från donken som dom hade köpt med, och sen spelade vi Galenpanna innan vi kröp till kojs. Riktigt behövligt en söndag som denna. Oboy stannade kvar i några dagar, så vi hann bland annat med en liten runda på stan också, och jag har äntligen införskaffat mig ett par nya svarta jeans i favvomodellen från DrDenim.

Idag har jag hängt med Julia, Mackan och Johan. Blev en lunch på Pizza Planeten (haha) och en sväng till Marieberg. Fick inte med mig mer än ett par silverringar och en billig parfym. Men planen var ju inte att slösa pengar heller, så jag är nöjd. Ikväll blir det plugg och BB!

(Är fullt medveten om att rubriken inte har någon som helst koppling till inlägget, men kände att jag behövde få med det på ett hörn. Man är ju ändå kvinna likzzzom)



På väg till Hällefors!
Jag och Jessica fick trängas längst bak i dom uppfällbara sätena, haha!
Trivdes rätt bra ändå, med eget fönster och muggställ. Perfekt!



När du får oväntat besök...

Snart kommer Boyan hit på en fika, hihi :)








Hej Mamma!



















Häj HÄJJ

Var ner på stan en sväng idag för att köpa ett par nya svarta jeans, eftersom att min dragkedja gick sönder i lördags!! :( Men kunde hitta dom jag ville ha, så jag får helt enkelt gå med öppen körvkiosk ett tag. Fick däremot med mig lite annat hem - ett par nya skoinlägg så jag slipper få ont i mina hälar när jag går, en donut (äntligen) och en Pippi-kofta som jag hittade på rean för 99kr. Var ju tvungen, så länge som jag har funderat på en sån ;)



Donut!
(Orkade inte fixa bort det överblivna håret, så höll undan det med handen nu bara)

EGO












RSS 2.0